Na vele jaren gezellige tennistoernooien en fietspuzzeltochten op Hemelvaartsdag staat ook dit jaar deze activiteit weer op de jubileumkalender. Hemelvaartsdag valt dit jaar op donderdag 26 mei 2022.
 
De dag zal van start gaan om 10.00 uur met een lekker bakkie koffie of thee met gebak waarna er om 10.30 uur de eerste tennisballen worden geslagen of de eerste meters worden gefietst langs een mooie route van maar liefst 26 kilometer. 
 
Mocht je niet deel kunnen nemen aan deze sportieve activiteiten kun je ook gezellig komen voor de aansluitende BBQ, deze gaat van start rond 17.00 uur. 
 
Om te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen kun je je, voor zowel het tennistoernooi als de fietspuzzeltocht, gratis inschrijven. Voor deelname aan de BBQ vragen wij je ook in te schrijven en een eigen bijdrage van € 5,00 euro vooraf over te maken naar NL 87 ABNA 0597921350 t.n.v. deelnemersgeld SV Atomium’61. 
 
Deelnemers kunnen zich inschrijven via deze link of door de onderstaande QR-code te scannen. Geef aan bij welke activiteit je zou willen deelnemen. 
 
Wij hebben er zin in en zien jullie graag donderdag 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag)
 
 
Zet 26 mei in je agenda !!!!