Wil je iets extra’s doen voor de club? Dat kan!

 • Oud papier
  Neem oud papier en karton mee naar de Sparrendaal. Dit papier kunt u in de containers bij de garagebox doen. Voor iedere volle container krijgt Atomium ’61 een leuk bedrag. Deze actie is een samenwerking van Gansewinkel, Schone Stad Roteb en Rotterdam Sportsupport.Wij zijn je erg dankbaar als je aan deze actie deelneemt door je oud papier mee te brengen naar de club. Het geld dat hiermee opgehaald wordt komt altijd ten goede aan de leden.
   
 • VriendenLoterij
  Als u mee doet of mee gaat doen aan de VriendenLoterij denk dan eens aan onze vereniging. Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers namelijk zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Dit kan dus ook onze vereniging zijn! Van elk lot gaat dan direct de helft (€ 6,25) naar onze clubkas.
   
 • Grote Clubactie
  Ieder jaar doen we mee aan de Grote Clubactie. Van deze loterij gaat 80% van de inleg naar de vereniging. Jeugdleden krijgen een boekje mee waarin lotenkopers kunnen noteren hoeveel loten ze willen hebben. Ajeugd en senioren krijgen een vast aantal loten die zij aan de man/vrouw moeten brengen. Ook deze loterij is voor onze vereniging van groot belang om een financieel gezond beleid te kunnen voeren.

Weet je zelf een leuke actie waar we als club aan mee kunnen doen of wil je helpen met het coördineren van bovenstaande acties? Laat het weten via: secretariaat@atomium61.nl.