Meedoen?

Voordat je besluit lid te worden mag je eerst een keer gratis meedoen. Hiervoor kun je gewoon naar een training of sportuurtje komen en je melden bij de trainer. Als je alleen wilt kijken, dan mag dat natuurlijk ook.

Inschrijven

Wil je lid worden? Download dan één van de inschrijfformulieren met toelichting. Vul het formulier in en mail deze naar de ledenadministratie: ledenadmin@atomium61.nl. NB de handballers moeten er een goed gelijkende foto bijvoegen.

Op het inschrijfformulier kunt u ook aangeven of wij foto’s van u of uw kind mogen gebruiken voor PR-doeleinden en op onze Social-media-kanalen. Vergeet dit gedeelte a.u.b. niet in te vullen !!

Kortingsregelingen
In een aantal gevallen kun je korting krijgen:

  • 3e lid uit één gezin: 50% korting
  • Studenten van het MBO, HBO en WO die zich als nieuw lid inschrijven krijgen op vertoon van hun studenten-OV-jaarkaart of het inschrijfbewijs van de opleiding gedurende het eerste jaar 50% korting op de contributie.

Denk je om een andere reden in aanmerking te komen voor korting, bv als je een uitkering hebt, neem dan even contact op met het bestuur.

Leden van 2 t/m 23 jaar kunnen via de sportleerkracht op school of via een maatschappelijk werk(st)er of gezinsbegeleids(t)er een aanvraag doen voor een bijdrage in de contributie bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

VGZ Mensen met het Rotterdampakket van het VGZ kunnen vanuit het preventiebudget 16 weken GRATIS kennis komen maken met één van de recreatiesporten.

Ouderparticipatie

Het bestuur onderkent het belang van de betrokkenheid van ouders van hun jeugdleden. Een goed wederzijds contact kan problemen voorkomen. Bovendien is ouderparticipatie een goede manier om andere kaderleden – vrijwilligers – te ontlasten.

Ouders worden gevraagd voor vervoer bij uitwedstrijden, tijdwaarnemen bij zaalwedstrijden, kantinediensten gedurende het seizoen rondom thuiswedstrijden en tijdens trainingen, het wassen van de wedstrijdshirts, maar zij zijn ook vaak betrokken bij nevenactiviteiten. Ook kunnen ouders in besturen, commissies en als teamkader actief zijn.

Geheel naar de beleidsregels van “Het Kloppend Hart” tracht het bestuur alle ouders in welke – bescheiden – hoedanigheid dan ook, een taak of deeltaak op zich te laten nemen.

Betrokkenheid van ouders waarborgt het plezier dat hun kinderen bij de vereniging hebben.