Club50, ook meedoen?

Binnen onze vereniging hebben we Club50. Dat is een groep sympathisanten van de vereniging die jaarlijks 50,= inleggen. Deze groep bestaat sinds 2011 en zij hebben er voor gezorgd dat de vereniging investeringen kon doen die van alleen de normale financiën niet gefinancierd konden worden. Denk aan het jubileum in 2011, renovatie van de kleedkamers, nieuwe CVketel en warmwatervoorziening met legionella-beveiliging, het nieuwe meubilair en het nieuwe alarmsysteem. Zonder de gelden van Club50 hadden we dit allemaal niet kunnen verwezenlijken.

Binnenkort gaat de inleg voor 2023 geïnd worden. Aan de Club50 is gevraagd of het bestuur van de inleg deze keer een lekkage aan het dak mag laten inspecteren en repareren. Met mogelijk een totale renovatie van het platte dak als dat nodig blijkt te zijn.

Wil jij bij deze club horen? Draag jij de vereniging een warm hart toe? Stuur dan even een mailtje naar recreatiesport@atomium61.nl Dan wordt jouw naam binnenkort ook op het Club50 bord vermeld.

Nieuwe leden

Het houdt maar niet op. Weer zijn er nieuwe leden te vermelden.

Kamar Alsayed komt bij de Cjeugd spelen, Abdelkader Alsayed bij de Ejeugd en Linda Jäger gaat de damesteams versterken. Bij Zuid in Beweging is Thea Buijtendijk mee komen doen.

Allemaal van harte welkom en veel plezier bij onze vereniging.

Resultaat Grote Club Actie

De grote CLUBACTIE is inmiddels afgelopen. Dit keer deden alleen de Superballers, de F- E- en Cjeugd mee. En wat heeft deze jongste jeugd massaal loten verkocht! We zijn mega trots op hen. De Superballers (4 leden) hebben de meeste loten verkocht, zij hebben het teamuitje verdiend 🎉 Voor de top 3 beste lotenverkopers zijn er ook leuke prijzen. Deze komen snel hun kant op en voor iedereen die 25 of meer loten verkocht hebben is er een mooie medaille 🏅 beschikbaar.

Ook dit jaar is de opbrengst bestemd voor het jeugdkamp. De oudere jeugd haalt hiervoor geld op door allerlei lekkers voor bij de koffie/thee te bakken en in de Enk te verkopen. Dus koop op zaterdag of zondag iets lekkers!

Nieuwe leden

x

Het is al weer een tijdje geleden dat we nieuwe leden vermeld hebben. Dat was aan het eind van het vorige seizoen. Sinds die tijd zijn Margriet van Kranenburg, Sijtske Coelers, Els Waanders en Marjan Sanders mee komen doen bij het Seniorensportuurtje, is Jaëla Martins de Cjeugd komen versterken, speelt Amber Ruiten bij de Ajeugd en is Sabine Schuppers aangeschoven bij de damessenioren.

Allemaal van harte welkom en een fijne tijd bij onze vereniging !!

De Grote Club Actie kom er weer aan!!

Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie en mogen er loten verkocht worden.

Een lot kost € 3,- en 80% (€ 2,40) gaat naar onze club. Dus komt er een lotenverkoper op je af, loop dan niet weg, maar koop een lootje.

Dit jaar sparen wij wederom voor ons jeugdkamp 2024. Hiervoor willen we een bedrag van € 1000,- ophalen. Dit jaar verkopen we loten t/m team GC-jeugd. Vanaf de B jeugd zijn wij bezig met een andere actie op te zetten. Daar wordt t.z.t. meer over bekend gemaakt.

Ben je klaar met loten verkopen? Lever je verkoopboekje dan vóór 29 oktober in. T.z.t. zal er een inlever box in de kantine staan, waar de leden de boekjes in kunnen leveren. Het kan ook bij hun trainer/ coach.

De Grote Clubactie heeft verschillende winacties! Zo verdien je de Grote Clubactie Medaille als je 25 of meer loten verkoopt. Kijk op www.clubactie.nl/winacties voor alle acties.

Met de verkoop van deze loten steun je niet alleen je vereniging maar kun je zelf en als team ook prijzen winnen. Dit zijn de winacties van onze vereniging:
– De beste lotenverkoper van de club wint …… ??? dit houden we nog even voor ons maar heeft uiteraard met handballen te maken.
– Het meest succesvolle team van de club gaat net zoals vorig jaar met elkaar op een uitje naar de bioscoop.