Wat een dag was het afgelopen zaterdag. Ga je gewoon wat foto’s maken, blijken er 3 jeugdteams kampioen te kunnen worden. En dat op zo’n hete zomerse dag. Langs de lijn was het gezellig druk. Opa’s, oma’s, vaders, moeders, zusjes, broertjes, tantes, ooms………… hele hordes waren op komen draven om de teams aan te moedigen.

Het eerste team dat moest spelen was de Djeugd. Zij wonnen met 13-7 van Savosa 2, een mede-kandidaat voor het kampioenschap. Gelukkig trok onze Djeugd dus aan het langste eind. -> Taart!!

Daarna waren de HCjeugd aan de beurt. HVV was de tegenstander. Zij waren niet compleet, maar gaven goed tegenstand, alhoewel de uitslag dat niet zou zeggen: 39-21. Een verdiende overwinning van onze heren -> Taart!!

De DCjeugd sloot de rij. Zij moesten met 10 doelpunten verschil winnen om kampioen te kunnen worden. Het was dan ook een hele spannende wedstrijd. Tot de laatste minuten hielden de dames ons in spanning. Zouden ze het halen? Uiteindelijk wonnen zij met 16-5 van DES’72 en lieten daardoor Saturnus’72 op doelsaldo achter zich. -> Taart!!

Naast taart was er ook voor iedereen een medaille.

Na al deze spannende wedstrijden hoorden we dat de DAj en de HAj ook kampioen waren geworden, net zoals DS1. Helaas hiervan geen taart-foto’s. Maar wat een weelde zoveel kampioenen!! Hulde aan alle spelers en speelsters en hun trainers/coaches.

Het veldseizoen ’22-’23 was dus heel succesvol dankzij al deze kampioenen. Op naar een net zo succesvol volgend seizoen!!

Wat een dag!!