Al een groot aantal jaren maken een aantal leden zich wekelijks verdienstelijk om op ons terrein aan de Sparrendaal de gebouwen, de struiken, het gras en de velden te onderhouden. Voor die werkzaamheden heeft het bestuur ook o.a. het nodige Gardena tuingereedschap ter beschikking gesteld. Dat gereedschap wordt natuurlijk door ons na gebruik veilig en schoon opgeborgen in de garagebox no. 1.

Tot ongeveer een maand geleden gaf dat geen problemen. Maar op zo’n donderdagmorgen wilden we  het nodige snoeiwerk verrichten. De kruiwagen gevuld met het grote gereedschap zoals harken, bezems en een schop. Nog even de snoeischaren gepakt en we konden aan de slag.
Helaas, onze 4 Gardena snoeischaren, ad €  22,= per stuk, waren niet meer te vinden.

Om met Joep te spreken: “We hadden het hok toch zo goed dichtgedaan”. Maar onze snoeischeren waren gewoon weg!

Wij zijn, naar ons weten, de enige gebruiker van garagebox 1 maar het lijkt er op dat ook anderen de weg weten. Vooralsnog hopen wij dat de lener(s) van dit gereedschap inmiddels gereed is (zijn) met zijn/hun werk en de scharen schoon en netjes terug bezorgen, zoals het hoort. Zo niet dan wordt de vereniging weer helaas onnodig op kosten gejaagd.

Bas, Ger, Omar en Wim

Vermist!