Nadat er de afgelopen weken veel handbalwedstrijden niet doorgingen door een te korte voorbereiding of Corona-besmettingen kunnen we nu uitkijken naar een weekendje Enk. En met publiek! 😊 Zaterdag zijn er 4 jeugdwedstrijden in de Enk en zondag 5. Tenminste, als er geen teams uitvallen. Hou dus voor het exacte programma de NHV-site of de HandbalNL-app in de gaten.  

Alle trainingen zijn weer gestart en wat was iedereen blij dat dat weer kon. Vooral de Superballers lieten dat zien. Wat een enthousiast groepje is dat 😊   

Ook de recreatiesporten hadden een goede start. Grote groepen bij het Seniorensportuurtje en het Nordic Walking. Men had er weer zin in en was blij elkaar weer te kunnen zien. Ook de andere groepen zijn met wisselend succes weer begonnen. Het koersballen was de laatste groep die afgelopen maandag weer begon.

Fijn was het dat we na het sporten weer een derde helft in de kantine konden houden. Wel op 1,5m, maar dat mocht de gezelligheid niet drukken.

Op de achtergrond speelde er de afgelopen weken van alles en waren vrijwilligers druk bezig om de vereniging draaiende te houden en allerlei werk voor de vereniging te doen. Zo werd er op diverse fronten druk overlegd o.a. over het gebruik van de Enk, over de herstart van de competitie, zijn er radiatoren bijgekomen in de kantine, deed de donderdag-onderhoudsploeg iedere week hun wekelijkse ronde, werd er gewerkt aan (definitieve) teksten voor Statuten, Huishoudelijk Reglement en allerlei andere reglementen/richtlijnen. Dus rustig was het niet. 

Als we de geluiden die in de pers uitlekken mogen geloven komen er binnenkort nog meer versoepelingen in de maatregelen. Laten we hopen dat dat zeker ook voor de sport, en dan m.n. voor de sportkantines, geldt. We zijn het allemaal een beetje zat die beperkingen en het wordt ook steeds moelijker om ons er precies aan te houden. Want zo’n mondkapje wordt al snel vergeten als je koffie zit te drinken en even naar het toilet moet. Of als je na de training of wedstrijd naar de kleedkamer loopt. Dus laten we hopen dat we langzaam weer terug naar normaal gaan.

Langzaam weer terug naar normaal?