Natuurlijk gaan we weer met alle jeugdleden op kamp! Dit jaar gaan we met Pasen (7 t/m 10 april) en verblijven we in kamphuis De Haverkamp in Hengelo. Net als in voorgaande jaren zullen we er alles aan doen om iedereen mee te krijgen. Meldt het ons direct indien er een uitdaging is zodat we een passende oplossing kunnen vinden. 

Dat wil je toch niet missen! Hoe meld ik mij aan? 

Inschrijven 
Dat kan dit jaar gemakkelijk via een online inschrijfformulier. Hieronder vind je de link naar een digitaal formulier waarin je kunt aangeven dat je mee wilt. Mocht het helaas niet lukken om mee te gaan, dan horen wij dit ook graag. In het formulier kun je ook aangeven dat je niet meegaat 

https://forms.gle/fYU59F8ZAyjPFQ4F7 

Kosten 
De kosten zijn dit jaar €75,00 per kind. U kunt alleen via een overschrijving betalen. Graag het bedrag (per kind) overmaken op rekeningnummer NL34 ABNA 046.32.87.274, ten name van “Penningm sv Atomium61” te Ridderkerk, onder vermelding van “KAMP2023”. Indien mogelijk graag in één keer betalen voor 20 februari 2023. Lukt dat echt niet, dan mag u in twee termijnen betalen; graag voor 20 februari 2023 de eerste helft van het geld betalen en de tweede helft voor 20 maart 2023. 

Extra gegevens 

De busreis 
* Zorg dat uw kind ruim op tijd op de Sparrendaal is (17:00 uur aanwezig); we moeten ook nog de bagage in de bus doen namelijk. 
* De reis duurt 2 uur. Zorg dat uw kind van tevoren heeft gegeten! Bij aankomst eten we geen volledige maaltijd 

Wat neem ik allemaal mee? 
* Slaapzak, kussen + sloop. 
* Warme kleding overdag en voor s’ nachts (pyjama of iets dergelijks) 
* Genoeg andere kleding die vies mogen worden. 
* Toilettas (met de gebruikelijke tandenborstel, etc..). 
* Theedoek! (we hebben corvee). 
* Handdoeken. 
* Zaklamp. 
* Regenkleding 
* Kleding voor bonte avond 
* Genoeg schoenen, waaronder stevige stappers en slippers. 
* Geen kostbaarheden! 
* Geld (de kinderen kunnen op kamp snoep en wat te drinken kopen). 
* Medicijnen (afgeven aan Yvette Hoost op de dag van vertrek). 
* Kopie van het ziektekosten pasje en schrijf hierop uw mobiele telefoonnummer waar u te bereiken bent in geval van nood. Geef deze brief aan de leiding op de dag van vertrek. 
* Is uw kind ouder dan 14 jaar, vergeet dan niet om een ID mee te geven. 

In dringende gevallen kunt u ons tijdens kamp bereiken via het mobiele nummer van Yvette Hoost (06-23293250) en Sanne Beenhakker (06-14840260) 

Inschrijven Jeugdkamp 2023