Velen zijn nog lekker aan het genieten van het mooie weer, sommige teams zijn al begonnen met trainen en andere teams hebben de opdracht gekregen om zich zo veel mogelijk voor te bereiden.
Om weer met zijn allen lekker te gaan handballen is er tijdens de vakantie door een groepje TC-ers het nodige aan voorbereidende werkzaamheden opgepakt zoals het maken van nieuwe teamindelingen daar waar nodig, het regelen van (nieuwe) trainers en/of coaches (jammer genoeg op dit moment nog steeds niet helemaal gelukt), trainingsschema maken, nu al het wedstrijdprogramma voor de zaalcompetitie achterhalen en daarvoor de juiste zaaluren inhuren, net als trouwens voor de zaaltrainingen.

Ook zijn de shirts uitgezocht zodat elk team voor het komend seizoen weer voldoende shirts en broekjes heeft.
Heb je heel toevallig nog een shirt en/of broekje thuis omdat je die vergeten bent in de shirtjestas te stoppen (waar deze wel had gemoeten), dan graag bij de eerste training meenemen!

Wat er ook gedaan is: wij hebben geld van de Grote club actie uitgegeven !
Van dit geld zijn er speciale zware trainingsballen besteld, nieuwe medicijnballen van verschillende grootte en met verschillend gewicht, extra hordes, springtouwen, ballen voor andere sporten en 2 sets nieuwe hesjes.
Wij denken dat er hierdoor nog meer variatie in de trainingen opgenomen kan worden.
Al deze spullen komen, samen met de spullen die wij al hebben om te gebruiken tijdens trainen, in de ruimte waar voorheen de school hun spullen hadden staan. Wij gaan er vanuit dat wij met elkaar deze ruimte/kast opgeruimd houden en er geen spullen kwijtraken. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, laat dit dan even aan iemand van de TC weten.

Het nieuwe trainingsschema voor op het veld staat inmiddels op de site.
Omdat de eerste wedstrijden voor de D-jeugd en heren & dames A al op 28 augustus gepland staan, beginnen wij met trainen in de week van 23 augustus. 

En om dit seizoen goed in te luiden voor de jeugdteams organiseren wij op 27 augustus een sport- en speldag!
Wij hopen daar alle jeugdleden weer te zien (de allerjongsten mogen ook broertjes, zusjes, vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen) om met elkaar het nieuwe seizoen in te luiden met de verschillende spellen en sporten.
Er wordt tevens gezorgd voor een heerlijke koolhydraatvolle lunch afgetopt met lekkere maar zo niet gezonde poedersuiker.
Hou de site, social media en jullie teamapps in de gaten voor meer informatie.

Wij hebben zin in het nieuwe seizoen! Jullie toch ook?

Het nieuwe seizoen