Eindelijk mogen we weer……. weer sporten, weer wedstrijden spelen, weer er naar kijken en weer in de kantine zitten. Kunnen we eindelijk weer dat doen wat we leuk vinden: elkaar ontmoeten, samen dingen doen, lekker kletsen en ……..  Marijkies tosti’s eten!!  

Weliswaar de horeca en publiek tot 22.00u, maar toch. 

Uiteraard hebben ze nog wat andere maatregelen bedacht waar we ons aan moeten houden.  

  • Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn uitzonderingen zoals de functionele vrijwilligers die aanwezig MOETEN zijn.
  • Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen. Bijvoorbeeld in kantines, kleedkamers of toiletten. Er zijn uitzonderingen zoals de functionele vrijwilligers die aanwezig MOETEN zijn.
  • In de horeca heb je een vaste zitplaats (dus niet wisselen van stoel) en op 1,5m van elkaar.
  • Bij iedere verplaatsing moet je een mondkapje op, dus als je bv naar de kleedkamers of de toiletten gaat.
  • Het publiek heeft een vaste (zit)plek op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Zit je niet of ben je niet ah sporten dan moet je een mondkapje op.
  • Geen beperkingen aan de groepsgrootte bij binnen- of buitensport, ook in de openbare ruimte.

Hou je daarnaast aan de basismaatregelen zoals de 1,5m tot niet-huisgenoten en bij klachten thuisblijven zodat we het aantal besmettingen binnen de club kunnen beperken. Hopelijk krijgen we de volgende persconferentie te horen dat er nog meer maatregelen af gaan en we nog meer richting ‘normaal’ gaan.

NB De TC-handbal is op dit moment druk bezig om alles rondom trainingen en de competitie weer op te starten. Zij houden de teams op de hoogte van de ontwikkelingen. De recreatiesporters worden via hun groep-apps op de hoogte gebracht van voor hen belangrijke veranderingen.

Eindelijk !!!!