Nadat de jeugd vorige week al weer na 17.00u mocht trainen kregen we vrijdag te horen dat er ook voor 18+ en voor het binnensporten weer meer mogelijk was. De recreatiesporters beten zondag de spits af. Er werd weer lekker genordict en getennist en op maandagmorgen werd er door 19 senioren onder een lekker winterzonnetje ook weer gesport.  ’s Avonds konden een aantal jeugdteams en de damessenioren weer trainen in de Enk. 

Woensdagavond volgen dan nog de kleuters, wat andere jeugdteams en de herenselectie, donderdag ZiB en vrijdag beginnen de peuters weer.

Zo komt iedereen weer langzaam aan in beweging. Gelukkig maar, het heeft al weer veel te lang geduurd dat we elkaar niet konden zien en noodgedwongen thuis zaten op de momenten dat we eigenlijk normaal sportten.

En misschien is het wel een mooi moment om mensen op te roepen juist nu mee te komen doen. Dus ken jij nog iemand die zou willen leren handballen, een kleuter die graag beweegt of een peuter die niet stil kan zitten? Of een ouder iemand die dmv een beweegactiviteit lekker weer onder de mensen wil komen?  Neem ze dan een keer mee naar één van onze sportactiviteiten.

De kop is er af