Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie en mogen er loten verkocht worden.

Een lot kost € 3,- en 80% (€ 2,40) gaat naar onze club. Dus komt er een lotenverkoper op je af, loop dan niet weg, maar koop een lootje.

Dit jaar sparen wij wederom voor ons jeugdkamp 2024. Hiervoor willen we een bedrag van € 1000,- ophalen. Dit jaar verkopen we loten t/m team GC-jeugd. Vanaf de B jeugd zijn wij bezig met een andere actie op te zetten. Daar wordt t.z.t. meer over bekend gemaakt.

Ben je klaar met loten verkopen? Lever je verkoopboekje dan vóór 29 oktober in. T.z.t. zal er een inlever box in de kantine staan, waar de leden de boekjes in kunnen leveren. Het kan ook bij hun trainer/ coach.

De Grote Clubactie heeft verschillende winacties! Zo verdien je de Grote Clubactie Medaille als je 25 of meer loten verkoopt. Kijk op www.clubactie.nl/winacties voor alle acties.

Met de verkoop van deze loten steun je niet alleen je vereniging maar kun je zelf en als team ook prijzen winnen. Dit zijn de winacties van onze vereniging:
– De beste lotenverkoper van de club wint …… ??? dit houden we nog even voor ons maar heeft uiteraard met handballen te maken.
– Het meest succesvolle team van de club gaat net zoals vorig jaar met elkaar op een uitje naar de bioscoop.

De Grote Club Actie kom er weer aan!!