Sponsering van boodschappen Kamp 2024.

Nog iets meer dan een maandje en dan gaan we weer op kamp!

We zijn daarom druk opzoek naar sponsors die ons een handje zouden willen helpen met het verzamelen van wat boodschappen.

Hierbij kan je denken aan hagelslag, chocopasta, knakworstjes in blik etc.

Denk jij ons hier bij te kunnen helpen? Het is mogelijk om de donatie af te geven tijdens wedstrijddagen in de enk.

Kijk ons onderstaande boodschappen lijstje voor de etenswaren die wij zoeken.

Mocht je na het lezen van dit bericht denken, misschien kan ik op een andere manier helpen met sponsering. Neem dan vooral even contact op met Yvette Snijders of Sanne Beenhakker.

Alvast bedankt!

UITNODIGING

Uitnodiging voor alle (jeugd)trainers en (jeugd)coaches en andere belangstellenden

🌟 GAMEGYMWALL CLINIC 🌟

Ken jij hem al? De GameGymWall? In december hebben we deze wall mogen gebruiken tijdens onze trainingen. Een positieve ervaring met veel uitdagende oefeningen voor de jeugd, zowel gericht op teamspel als individueel.

Lijkt het jou als trainer leuk om meer te weten te komen over deze wall en hoe je hem kan inzetten op jouw training? Kom dan naar de CLINIC op woensdag 28 februari om 19:00 in de Enk en ontdek de mogelijkheden van de GGW. Deze clinic wordt gegeven door Dirk Tuip, oud-handballer van Volendam en DE expert in Nederland op het gebied van het gebruik van de GGW bij handbal. En …. het is niet alleen een leuk middel voor de jeugd, maar zeker ook voor de senioren.

Dus hopelijk tot 28 februari!
Julia, Keano, Jamy, Brian en Britt

x

De winterse -op weg naar het voorjaar- activiteit

Zondag 4 februari stond hij op de agenda: de winterse -op weg naar het voorjaar- activiteit voor de recreatiesporters e.a. Rond de kerst/nieuwjaarsperiode was er niets van gekomen om een dergelijke activiteit te organiseren, m.n. door de volle agenda’s van de vrijwilligsters. Wel hebben we voor de kerst op de maandag en de donderdag het jaar afgesloten met lekkere hapjes.

Dus het was nu tijd voor een meer tijdrovende 😉 activiteit. Het programma bestond uit een Br/Lunch met allerlei lekkers van het buffet. Gevolgd door een muzikaal vermaak.

51 dames en heren hadden zich aangemeld, dus dat zou een lekker huis vol worden. En dat werd het ook.

Maar voordat het zondag werd waren er al een aantal vrijwillig(st)ers in touw geweest met het maken van de hapjes, met het klaarzetten van de zaal, met het tafeldekken en met het middagprogramma. Op donderdag en zaterdag werd daar al mee begonnen. Daardoor had men het op de zondag redelijk ‘makkelijk’.

Bij binnenkomst was er koffie met o.a. zelfgemaakte plaattaarten. Nadat iedereen binnen was gedruppeld en welkom was geheten werd het buffet geopend. Soep, broodjes en brood, vleeswaren en kaas, eiersalade, olijven met feta, bleekselderijsalade, mini-pizzaatjes, bladerdeegspiralen, quiches, pastasalades, gehaktballetjes, gevulde wraps, komkommerhapjes en mozarella/tomaat/basilicum-stokjes. Op het brood, de vleeswaren en de kaas na was alles home-made. De dames hadden hun best gedaan.

Nadat iedereen uitgegeten was snel opruimen voor het middagprogramma. De spullen klaarzetten en rollen maar. Nou ja rollen ……. de bingonummers werden digitaal getrokken. Er stond namelijk een senioren muziekbingo op het programma. In plaats van een nummer aankruisen moest men de titel van een liedje raden en dat op de kaart aankruisen. Dit onder het mom van ‘ken jij deze ook nog?’ en ‘als je kunt zing dan mee’. Wat dacht je van  Manuela, Het dorp, Land van Maas en Waal, Engelen bestaan niet, O o Den Haag. Zo waren er 75 liedjes die op de bingokaarten stonden. Het was één feest der herkenning. O ja dat liedje, ja dat was er ook. Hoe was de tekst ook weer? En wie zong het? Het ene liedje werd harder meegezongen dan het ander. De Amsterdamse liedjes waren iets minder populair 😉

x

Maar aan alle leuke dingen komt een eind, zo ook aan deze activiteit. Na een leuke en gezellige middag ging iedereen weer naar huis. De vrijwilligers moesten nog even aan de afwas, vegen en opruimen. Met een tevreden gevoel gingen zij tegen 5en ook naar huis. Het was weer een geslaagde activiteit!

Het Atomium Klaverjas Toernooi

Afgelopen zaterdag was het alweer de 3e avond van het AKT. Ook dit seizoen wordt het toernooi weer op een uitstekende wijze georganiseerd door Ronald, Jannis en Maurice. 14 koppels streden om de punten. Dat ging de één wat beter af dan de ander. Terwijl de kaarters geconcentreerd probeerden de meeste slagen binnen te halen verzorgde Maurice de inwendige mens. Volgens de berichten serveerde hij lekkere hapjes, had iedereen het naar zijn/haar zin en ging men tevreden weer naar huis. Op naar AKT 4!

Na de eerste drie avonden is de stand als volgt:

Dit mag je niet missen!

Kom jij zaterdag ook? Om samen op het afgelopen jaar terug te kijken? De speech van André te horen? Een toast uit te brengen op het nieuwe jaar? Iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar te wensen? En te zien wie de jubilarissen zijn dit jaar?

Kom dan 6 januari naar de Nieuwjaarsreceptie. Uiteraard in de kantine aan de Sparrendaal van 19.00-23.00

Hopelijk zien we jullie de 6e!

Het Bestuur.

Wat was het weer gezellig!

Als afsluiting van 2023 was er afgelopen maandag voor de deelnemers van het SeniorenSportUurtje en de Koersbalgroep een eenvoudige lunch. Linzensoep met tosti’s stond op het menu. Maar eerst moest er nog gesport worden. Lekker buiten, helaas wel een guur windje, maar dat mocht de pret niet drukken.

Daarna lekker warm naar binnen en een plekje zoeken aan de gedekte tafels. Daar schoven de koersballers ook aan en ook een oud-deelneemster en een ‘zieke’. Dat resulteerde in 29 eters. Animo was er dus genoeg.

Monica en Conny hadden zich ondertussen ontfermd over de pannen om een lekkere linzensoep te maken en Sari was de tosti-dame en had deze voorbereid.

Om 12.30 kon men aanvallen op de soep, sommigen namen 2 kopjes, om daarna lekker te genieten van de door Sari gebakken tosti’s. De kaken gingen niet alleen op en neer om te eten, maar ook om gezellig te kletsen.

Zo kwam er een gezellig einde aan 2023. Maandag 8 januari zien we elkaar weer.

Laatste nieuwe leden van 2023?

Bij Zuid in Beweging kunnen we weer drie nieuwe leden vermelden: Hetty Appel, Marian Breedveld en Shahaira Raphaela. Marian loopt ook mee met de Nordiccers als het haar uitkomt.

Zijn dit echt de laatste nieuwe leden van dit jaar? Of volgen er toch nog meer zo op het einde van 2023? Wie zal het zeggen.

In ieder geval een warm welkom aan de nieuwe dames.

Jeugdkamp 2024

Jeugdkamp 2024

Natuurlijk gaan we weer met alle jeugdleden op kamp! Dit jaar gaan we met Pasen (29 maart t/m 1 april 2024) en verblijven we in Kampeerboerderij De Reehoeve in Bergeijk. Net als in voorgaande jaren zullen we er alles aan doen om iedereen mee te krijgen. Meldt het ons direct indien er een uitdaging is zodat we een passende oplossing kunnen vinden. 

Dat wil je toch niet missen! Hoe meld ik mij aan? 

Inschrijven 
Dat kan ook dit jaar weer gemakkelijk via een online inschrijfformulier. Hieronder vind je de link naar een digitaal formulier waarin je kunt aangeven dat je mee wilt. Mocht het helaas niet lukken om mee te gaan, dan horen wij dit ook graag. In het formulier kun je ook aangeven dat je niet meegaat. 

https://forms.gle/VzA52mSi4onFcRvj6

Kosten F-Jeugd t/m A-jeugd
De kosten zijn dit jaar €90,00 per kind. U kunt alleen via een overschrijving betalen. Graag het bedrag (per kind) overmaken op rekeningnummer NL87ABNA 0597 9213 50, ten name van “Penningmeester sv Atomium61”, onder vermelding van “KAMP2024”. Indien mogelijk graag in één keer betalen voor 12 februari 2024. Lukt dat echt niet, dan mag u in twee termijnen betalen; graag voor 12 februari 2024 de eerste helft van het geld betalen en de tweede helft voor 11 maart 2024. 

Kosten Superballers
De kosten zijn dit jaar €30,00 per kind. U kunt alleen via een overschrijving betalen. Graag het bedrag (per kind) overmaken op rekeningnummer NL87ABNA 0597 9213 50, ten name van “Penningm sv Atomium61” te Ridderkerk, onder vermelding van “KAMP2024”. Indien mogelijk graag in één keer betalen voor 12 februari 2024. Lukt dat echt niet, dan mag u in twee termijnen betalen; graag voor 12 februari 2024 de eerste helft van het geld betalen en de tweede helft voor 11 maart 2024. 

Extra gegevens 

De busreis 
* Zorg dat uw kind ruim op tijd op de Sparrendaal is (17:00 uur aanwezig); we moeten ook nog de bagage in de bus doen namelijk. 
* De reis duurt 1,5 uur. Zorg dat uw kind van tevoren heeft gegeten! Bij aankomst eten we geen volledige maaltijd.

* Zaterdag 30 maart 2023 kunnen de Superballers om 18:30 uur opgehaald worden bij het kamphuis!

Wat neem ik allemaal mee? 
* Slaapzak, kussen + sloop. 
* Warme kleding overdag en voor s’ nachts (pyjama of iets dergelijks) 
* Genoeg andere kleding die vies mogen worden. 
* Toilettas (met de gebruikelijke tandenborstel, etc..). 
* Theedoek! (we hebben corvee). 
* Handdoeken. 
* Zaklamp. 
* Regenkleding 
* Kleding voor bonte avond 
* Genoeg schoenen, waaronder stevige stappers en slippers. 
* Geen kostbaarheden! 
* Geld (de kinderen kunnen op kamp snoep en wat te drinken kopen). 
* Medicijnen (afgeven aan Yvette Snijders op de dag van vertrek). 
* Kopie van het ziektekosten pasje en schrijf hierop uw mobiele telefoonnummer waar u te bereiken bent in geval van nood. Geef deze brief aan de leiding op de dag van vertrek. 
* Is uw kind ouder dan 14 jaar, vergeet dan niet om een ID mee te geven. 

Voor vragen en dringende gevallen kunt u ons tijdens kamp bereiken via het mobiele nummer van Yvette Snijders (06-23293250) en Sanne Beenhakker (06-14840260)